CARe fordon

CARe

CARe är vår egenutvecklade databas för fordonsindustrin.

Systemet håller koll på såväl ägare som fordon och en hel del annan information. Detta innebär att ni kan förbättra er kundkommunikation. Det gör det även möjligt för återförsäljare och verkstäder att säkerställa relationen med sina lokala kunder. Eftersom varje generalagent för ett bilmärke har möjlighet att få dagliga uppdateringar av de ägarförändringar som skett för det egna märket, så innebär detta att de med CARe alltid kan ha helt uppdaterad och komplett information om sina kunder.
CARe är utvecklat för att specifikt hantera data från Transportstyrelsen samt andra relaterade system, som till exempel DMS (affärssystem för service på bilen). Detta ger en möjlighet att samla, administrera och använda all kunddata för att på så sätt ytterligare effektivisera kommunikationen.

Begär offert

Kompletterande tjänster

GDPR

Sedan införandet av GDPR ställs det högre krav vid hantering av kunduppgifter. Det gäller båda parter där samarbete finns och där hantering av kunduppgifter förekommer.

Integritetspolicy

Några nöjda kunder

Kompletterande tjänster

Projektledning

För varje uppdrag får du din egen erfaren projektledare. En äkta Strömbergare, som håller i trådarna och ger råd och vägledning kring vad som behövs och när så att projektet löper smidigt.

Kontakta oss
Kontakt

Intresserad?

Prata med en av våra specialister

Är du intresserad av en demonstration av vårt system?. Vi kommer gärna till dig eller har ett möte över webben.

Ring oss på 08 779 96 00

Maila oss