Kunder & Referenser

Kunder & Referenser

Vi är mycket stolta över att ha kunder i så många olika branscher, offentlig förvaltning eller privat spelar ingen roll, ingen kund är för stor eller liten.

Våra kundrelationer sträcker sig ofta över lång tid. Vi vill gärna vara er samarbetspartner och inte bara en leverantör.

Några nöjda kunder

Strömberg hjälper oss med tryck och distribution av vår kundtidning, produktkataloger, broschyrer, skyltmaterial till butikerna och lokalanpassad information från butikerna till deras kunder. För produktionen av våra produktkataloger har vi ett teamwork för att få till den grafiska formen. Till viss del jobbar vi med print on demand i tryckprocessen och Strömberg sköter allt som har med distribution av det tryckta att göra. Vi har arbetat med Strömberg som leverantör i många år. De har alltid ställt upp och visat gång på gång att de är en pålitlig partner. Strömberg är en uppskattad leverantör mycket på grund av att vi har mycket bra relationer med våra kontaktpersoner. Vi uppskattar framförallt Strömbergs flexibilitet, professionalism och att de kontinuerligt utvecklar sin verksamhet.

Sara Widegren, Marknadschef/VICE VD, Folkpool

SIS (Svenska Institutet för Standarder) sökte år 2010 en ny totalleverantör av tjänsten print, distribution och lagerhållning. Valet föll på Strömberg som vi kände till som en bra distributör. Det visade sig att man även printade ”on demand” vilket var en förutsättning när våra dokument standarder printas och ska vara hos kund dagen efter kundens beställning. De är många olika dokument som printas i enstaka exemplar i kombination med material som plockas på lager och skickas ut till ett stort antal unika kunder vilket ställer höga krav på logistiken. Det finns flera leverantörer som är bra på print och distribution men det som gör att vi jobbat med Strömberg i 10 år är mycket den fina servicen och den goda personkemin, Strömberg är alltid på hugget och inget är omöjligt.

Göran Maurin, SIS (Svenska Institutet för Standarder)

Strömberg hjälper oss med lagerhållning, plock&pack, packning och distribution till säljare och produktspecialister. Strömberg ansvarar också för tryck av POS-material och info-/marknadsmaterial samt utskick av informationsmaterial till föräldrar, vården, m.m. Strömberg är ett bra alternativ som kan leverera en helhetslösning efter våra behov, de levererar med hög kvalitet och återkopplar alltid snabbt, ett bra samarbete.

Mariette Nilsson, Trade, Semper

Vi valde Strömberg för att dom är prisvärda, har bra service samt strukturerad lagerhållning. Några av fördelarna med Strömberg är att de är snabba med återkoppling och kommer med proaktiva förslag på lösningar till förbättringar. Vi tycker att samarbetet med Strömberg fungerar jättebra och vi är mycket nöjda.

Madeleine Bergemalm, Quality Assurance Coord., Coca-Cola Europacific Partners Sverige AB

Strömbergs hjälper oss med många aspekter vad gäller både utskick men inte minst kundbashantering. Vårat samarbete sträcker sig väldigt långt tillbaka och de är en pålitlig partner som alltid ställer upp. Något vi uppskattar extra mycket är att de har en inställning att allt går att lösa, och deras pragmatiska approach.

Mattias Wiklund, Information Technology Manager, Toyota Sweden AB

Om oss

Vilka är vi?

Med lika delar passion, intelligens och engagemang servar vi våra kunder med logistik- och kommunikationslösningar som ger maximal ekonomi och effekt. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas. Välkommen!

Läs mer om oss
Kontakt

Kontakta Strömberg

All vår verksamhet kretsar kring att leda och säkra våra kunders behov av effektiva lösningar för kommunikation, lagerhantering och distribution.

För att leva upp till löftet och leveransen har vi ca 140 engagerade medarbetare i Norden, moderna maskinparker, lager-, kvalitet- och marknadssystem, 30 000 pallplatser samt egna serverhallar.

Maila oss