Hållbarhet och klimat

Hållbar utveckling

Vår största investering för miljön är givetvis vårt eget vindkraftverk. Du kan läsa mer om det på en egen sida.

Vårt huvudlager i Jordbro är byggt för att hålla en effektiv energianvändning enligt EU-normerna för GreenBuilding.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 (Kvalitet) och ISO 14001 (Miljö) samt ISO 27001 (Informationssäkerhet).

I all produktion, lagerhållning, transport och annan hantering är målet att föreslå lösningar som innebär mindre slitage och påfrestningar på miljön.
Vi jobbar även med tydliga kvalitetsprocesser, där varje projekt granskas, följs upp och bokförs av en kvalitetsansvarig projektledare.

Hållbar utveckling är givetvis också viktigt, vi har därför valt att stödja Världens Barn.

Aktiv sponsor

Världens Barn

Vi har valt att aktivt stödja Radiohjälpens insamling med kampanjen Världens Barn. Det innebär i praktiken ett samarbete med ett femtontal humanitära organisationer om varaktiga internationella humanitära insatser i projekt med starkt barnfokus. Strömberg har under ett antal år i samband vår julhälsning till alla våra kunder skänkt pengar till denna insamling.

Världens Barn

Om oss

Vilka är vi?

Med lika delar passion, intelligens och engagemang servar vi våra kunder med logistik- och kommunikationslösningar som ger maximal ekonomi och effekt. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas. Välkommen!

Läs mer om oss
Kontakta oss

Testa oss!

Kontakta Strömberg Distribution

All vår verksamhet kretsar kring att leda och säkra våra kunders behov av effektiva lösningar för kommunikation, lagerhantering och distribution.

För att leva upp till löftet och leveransen har vi ca 140 engagerade medarbetare i Norden, moderna maskinparker, lager-, kvalitet- och marknadssystem, 30 000 pallplatser samt egna serverhallar.

Vill du veta mera? Kontakta oss på 08 779 96 00

Maila oss