Lagerhållning

Lagerhållning

Lagerhållning.
Fysiskt eller digitalt.

Lagerhåll dina varor i något av våra moderna lager, vi är noga med att hålla rätt temperatur och luftfuktighet. Om du hellre vill lagerhålla något digitalt så håller våra serverhallar högsta säkerhet. Självklart kan du kombinera fysisk och digital lagring samt lägga in dina egna beställningspunkter, för bästa möjliga ekonomi och logistik.

Allt som finns på lager finns också i våra IT-system, kopplat till order och fakturering. Du får löpande rapporter om lagersaldo, försäljningsstatistik och fakturastatus.

Begär offert

Kompletterande tjänster

Packning kampanjer

Har du ett återförsäljarnät som behöver olika trycksaker och kampanjmaterial, kanske till och med på olika språk? Vi hjälper dig att inventera och systematisera så att rätt material hamnar hos rätt återförsäljare, i rätt upplaga och på utlovat datum.

Kampanjpackning

Några av våra nöjda kunder

Strömberg värnar om klimatet.

Vårt eget vindkraftverk förser oss med all den energi vi behöver för hela vår verksamhet. Faktum är att det blir en del över som vi kan leverera till andra miljömedvetna företag.

Egen vindkraft
Kontakt

Kontakta oss så berättar vi mer

Logistik, kampanjer och lager är vår hemmaplan.
Och tuffa utmaningar är det bästa vi vet. Prova oss!

Ring 08 779 96 00

Maila oss

VI HJÄLPER DIG MED LAGERHÅLLNING

Vi på Strömberg erbjuder effektiva och hållbara lösningar för lagerhållning både digitalt och fysiskt. Vi älskar det vi gör och vi vill att det ska synas. Vårt kontaktnät är stort, så det vi inte är bäst på låter vi andra sköta, samtidigt som vi sköter det vi är främst på – allt för att du ska få den bästa servicen och bli riktigt nöjd.

Inom vårt arbetsfält så vågar vi nog ändå påstå att du troligen inte hittar någon annan lika komplett samarbetspartner där såväl resurser, kompetens som funktion finns under ett och samma tak. Är du i behov av modern lagerhållning  – tveka inte att kontakta oss.

HÖR AV DIG REDAN IDAG

Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag, där vi har vanan att hantera mordern lagerhållning etc. på ett effektivt sätt. Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Vi vill gärna veta vad ni tänker göra, eller vad ni skulle vilja justera eller förbättra. Ju tidigare vi kan vara med desto större möjlighet har vi att hjälpa dig att undvika onödiga misstag. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper så att det blir rätt från början.