CMYK

Print & Tryck

Vi älskar trycksaker. Och variabla budskap.
Vi älskar när det är färg.
Och tryckt.

Hos Strömberg finns kompetens kring alla sorters tryck. Dels trycker vi själva. Allt ifrån kuvert till foldrar och broschyrer. Men om vi inte klarar av att göra det själv anlitar vi andra som är specialister inom sina områden.

Genom vår egen produktionsbyrå kan vi också hjälpa dig med att ta fram korrekta original.

Maila oss Begär offert

Projektledning

Trycksaker skall vara tryggsaker

Ytvikt, fiberriktning, prima-sekunda, CMYK och DPI… Begreppen är många och det är inte alldeles lätt att kunna allt. Men känn ingen oro. Vi tar hand om dina uppdrag och ser till att allt blir som du tänkt dig.

Kontakt

Vi älskar våra kunder

Vad säger våra kunder?

Våra referenser

Ordning på dina trycksaker

Lagerhållning

Kombinera fysisk och digital lagring och lägg in dina egna beställningspunkter, för bästa möjliga ekonomi i din logistik.

Lagerhållning
Kontakta oss

Lugnt och tryckt!

Prata med vår expert på tryckavdelningen

Lugnt och tryckt! Vi kan naturligtvis också hjälpa dig med distribution och lagring, oavsett om de skall skickas vidare direkt eller lagerhållas för beställning.

 

Maila tryckavdelningen

Vi ser fram emot att hjälpa dig med print & tryck

Vi älskar det vi gör och vi vill att det ska synas. Med vårt breda kontaktnät har vi möjligheten att göra det vi är bäst på, samtidigt som andra kan ordna de bitar vi är mindre bra på. Det centrala är att du får den bästa servicen och blir nöjd med uppdraget.

Dock så vågar vi nog försäkra dig om att inom vårt fält så hittar du sannolikt inte någon annan lika komplett samarbetspartner där såväl kompetens, resurser som funktion finns under ett och samma tak. Är du i behov av olika sorters tryck – tveka inte att kontakta oss.

Hör av dig redan idag

Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag, där vi har vanan att av såväl print som tryck. Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Vi är gärna med i ett tidigt skede av processen och hjälper dig med vad ni skulle önska förändra eller förbättra. På detta sätt har vi störst möjlighet att hjälpa dig att undvika svårigheter. Vi delar gärna med oss av vår kompetens så det blir rätt från början.