Certifiering

Certifiering

En organisation kan certifiera sig mot en standard. Det innebär att organisationen visar att den lever upp till de krav som står i standarden. Certifikatet är i form av en licens. För att få ett certifikat har vi som organisationen genomgått en så kallad certifieringsrevision.

Strömberg är certifierade inom: ISO 9001 Kvalitet, ISO 14001 Miljö och ISO 27001 Informationssäkerhet. Vi har även betyget 5 i Synas kreditklassning

Vårt miljöarbete

Hållbar utveckling

I all produktion, lagerhållning, transport och annan hantering är målet att föreslå lösningar som innebär mindre slitage och påfrestningar på miljön.

Hållbar utveckling

Om oss

Vilka är vi?

Med lika delar passion, intelligens och engagemang servar vi våra kunder med logistik- och kommunikationslösningar som ger maximal ekonomi och effekt. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas. Välkommen!

Läs mer om oss
Kontakta oss

Kontakta Strömberg Distribution AB

Testa oss!

All vår verksamhet kretsar kring att leda och säkra våra kunders behov av effektiva lösningar för kommunikation, lagerhantering och distribution.

För att leva upp till löftet och leveransen har vi ca 140 engagerade medarbetare i Norden, moderna maskinparker, lager-, kvalitet- och marknadssystem, 30 000 pallplatser samt egna serverhallar.

Maila oss