Print

Digitaltryck

Genom den allra senaste tekniken för digitaltryck och laserprint producerar vi dina trycksaker och ditt POS-material. Allt med högsta kvalitet, 100% variabelt eller stora volymer eller i små anpassade upplagor.

Du får hjälp med med rätt original genom vår avdelning för preprint och produktionsbyrå.

Några av fördelarna med digitaltryck är den korta leveranstiden, vilket innebär en möjlighet att göra allt variabelt och att det produceras exakt i den upplaga som behövs. Resultatet innebär att du inte får något överskottsmaterial vilket givetvis är bättre för miljön. Vid exempelvis automatiserad kommunikation blir detta en perfekt lösning.

Begär offert

Exakt upplaga

Ekonomisk och miljömässig produktion

Att producera dina trycksaker digitalt innebär stora fördelar att du inte behöver ligga med stora lager, producera onödiga överupplagor och gör på så sätt miljön en tjänst.

Print on demand POD

Vad tycker våra kunder?

Ordning på dina trycksaker

Lagerhållning

Kombinera fysisk och digital lagring och lägg in dina egna beställningspunkter, för bästa möjliga ekonomi i din logistik.

Lagerhållning
Kontakt

Lugnt och tryckt!

Prata med en säljare på tryckavdelningen

Lugnt och tryckt! Vi kan naturligtvis också hjälpa dig med distribution och lagring, oavsett om de skall skickas vidare direkt eller lagerhållas för beställning.

Ring på 08 779 96 00

Maila tryckavdelningen