Kampanjpackning

Orderplockning

Plock och pack.
Snabba leveranser, nöjda kunder.
Bra cash-flow.

Låter det som ett bra scenario?
Vi håller inte bara ordning och reda på ditt lager, vi ser också till att omsätta det i takt med att beställningar kommer in.

Vi plockar och packar manuellt och maskinellt. Skickar ut och fyller på. Från enstaka order till större volymer. Från blanketter i bruna kuvert till champagneglas i bubbelplast. Allt avropas i din kundunika webbshop. Beställningspunkter lägger du självklart in precis där du vill ha dem.

Maila oss Begär offert

Kompletterande tjänster

Print on demand

Att producera just när du behöver din trycksak och precis så många du behöver innebär många fördelar.

Print on demand POD

Några kundkommentarer

Vi tänker på miljön

Strömberg värnar om klimatet.

Vårt eget vindkraftverk förser oss med all den energi vi behöver för hela vår verksamhet. Faktum är att det blir en del över som vi kan leverera till andra miljömedvetna företag.

Egen vindkraft
Kontakt

Kontakta oss så berättar vi mer

Logistik, kampanjer och lager är vår hemmaplan.
Och tuffa utmaningar är det bästa vi vet.

Prova oss! 08 779 96 00

 

Maila oss

VI HJÄLPER DIG MED ORDERPLOCKNING

Vi på Strömberg erbjuder effektiva och hållbara lösningar för din orderplockning där vi lovar snabba leveranser och nöjda kunder. Med vårat breda kontaktnät, så kan vi låta andra göra det vi inte är bäst på. Det betydelsefulla är att du får bästa service och tycker uppdraget blir riktigt bra.

Ändå så vågar vi nog hävda att inom vårt arbetsfält så finner du antagligen inte någon annan lika fullkomlig samarbetspartner där såväl kompetens, resurser som funktion finns under ett och samma tak. Är du i behov av orderplockning – tveka inte att kontakta oss.

HÖR AV DIG REDAN IDAG

Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag och hanterar orderplockning på ett effektivt och ordnat sätt. Hör av dig även om du inte har alla detaljer klara. Låt oss få veta vad ni har för planer, eller vad ni skulle vilja förändra eller förbättra.

Ju tidigare vi kan vara med desto större möjlighet har vi att hjälpa dig att uppnå ett riktigt bra resultat. Vi delar gärna med oss av vår kompetens så det blir rätt från början.