Affärssystem

Affärssystem

Kampanjlogistik, återförsäljar-service, DR-logistik. Webbshop, order, lager och fakturering.

W för webbshop. O för order. L för logistik. F för faktura.
WOLF är vårt eget flexibla system, som skapar och håller ordning på avancerade flöden, med möjlighet att följa allt från materialleveranser till transaktioner i realtid. Du bestämmer vilka moduler som ska ingå i systemet från start och kan när som helst skala upp eller ner, uppdatera och finjustera.

Vi kan även addera ett webbgränssnitt med bland annat lagersaldo, registeruppdatering och portoberäkning.

Skicka mail Begär offert

Webbshop, logistik & e-handel

I startgroparna för en webbshop?

Vi levererar kompletta e-handelslösningar för din webbshop och all logistik som krävs före och efter ett köp. Från beställning och kundservice till kortbetalning och fakturering, lagerhållning och leverans. Du har produkterna och affärsidén. Vi ordnar det praktiska.

Kontakt

Vi på Strömberg älskar nöjda kunder

Vi tänker på miljön

Strömberg värnar om klimatet.

Vårt eget vindkraftverk förser oss med all den energi vi behöver för hela vår verksamhet. Faktum är att det blir en del över som vi kan leverera till andra miljömedvetna företag.

Egen vindkraft
Kontakt

Kontakta oss så berättar vi mer

Prata med logistikansvarig

Logistik, kampanjer och lager är vår hemmaplan.
Och tuffa utmaningar är det bästa vi vet. Prova oss!

Vi finns på 08 779 96 00

Maila oss

VI HJÄLPER DIG MED DITT AFFÄRSSYSTEM

Vi på Strömberg erbjuder effektiva lösningar för ditt affärssystem. Vi har ett stort kontaktnät, så om det är saker vi inte är bäst på, har vi lärt oss att säga att det finns andra som är bättre. Det viktiga är att du blir nöjd och får bästa service.

Dock så vågar vi nog försäkra dig att inom vårt arbetsfält så hittar du sannolikt inte någon annan lika komplett samarbetspartner där funktion, kompetens och resurser finns samlat under ett och samma tak. Behöver du hjälp med ditt affärssystem, tveka inte att kontakta oss.

HÖR AV DIG REDAN IDAG 

Vi är gärna med i ett tidigt skede i skapandet av ett affärssystem, där vi håller ordning på avancerade flöden, såsom kampanjlogistik, återförsäljar-service, DR-logistik, webbshop, order, lager och fakturering. Även om du inte har alla detaljer eller tidsramar klara, så vill vi gärna veta vad ni vill förändra eller förbättra. Ju tidigare vi kommer med i processen, desto större chans har vi att skapa ett riktigt bra affärssystem utan fallgropar.