Eget vindkraftverk

Eget vindkraftverk

Vindkraft ger oss energi.

Vi på Strömberg investerar i miljön, kraftfullt. Tydliga handlingar som skapar effekt. Därför har vi byggt ett eget vindkraftverk. Detta förser oss med all den energi vi behöver för hela vår verksamhet.

Faktum är att det blir en hel del över som vi kan leverera till andra miljömedvetna företag. Så när du anlitar Strömberg innebär det också att du bidrar till en mer hållbar utveckling – även när det kommer till miljön.

Vårt miljöarbete

Hållbar utveckling

I all produktion, lagerhållning, transport och annan hantering är målet att föreslå lösningar som innebär mindre slitage och påfrestningar på miljön.

Hållbar utveckling

Filmer om vårt miljöarbete

Om oss

Vilka är vi?

Med lika delar passion, intelligens och engagemang servar vi våra kunder med logistik- och kommunikationslösningar som ger maximal ekonomi och effekt. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas. Välkommen!

Läs mer om oss
Kontakta oss

Kontakta Strömberg Distribution

Testa oss!

All vår verksamhet kretsar kring att leda och säkra våra kunders behov av effektiva lösningar för kommunikation, lagerhantering och distribution.

För att leva upp till löftet och leveransen har vi ca 140 engagerade medarbetare i Norden, moderna maskinparker, lager-, kvalitet- och marknadssystem, 30 000 pallplatser samt egna serverhallar.

Ring på 08 779 96 00

Maila oss