Logistik & Lager

Logistik & Lager

Vi älskar att räkna och förvara saker.
Och att plocka och paketera.
Och att leverera.

Logistik handlar om flöden. Enkelhet, effektivitet, ordning och reda behövs för att det skall fungera optimalt. Vi leder och effektiviserar era logistikflöden. Man kan förenklat säga att en väl fungerande logistikprocess ser till att varor kommer in, förvaras, plockas och paketeras för att slutligen nå kunden på ett kontrollerat och effektivt sätt.

Med Strömberg har du kontroll på flöden och dessutom säkerställer du att andra kopplade funktioner som kundreskontra, registerhållning och fraktoptimering fungerar optimalt. Det handlar helt enkelt om att uppnå högsta möjliga effektivitet i hela flödet.

Begär offert

Kompletterande tjänster

Projektledning

För varje uppdrag får du din egen projektledare. En äkta Strömbergare, som håller i trådarna och ger råd om allt från vilket emballage och transportsätt som är bäst och effektivast för just din kampanj. Självklart får du även hjälp med praktiska saker som inventering, lagersaldon och avstämningar.

Kontakt

Några nöjda kunder

Vi tänker på miljön

Strömberg värnar om klimatet.

Vårt eget vindkraftverk förser oss med all den energi vi behöver för hela vår verksamhet. Faktum är att det blir en del över som vi kan leverera till andra miljömedvetna företag.

Egen vindkraft
Kontakta oss

Kontakta oss så berättar vi mer

Prata med oss om logistik och lager.

Logistik, kampanjer och lager är vår hemmaplan.
Och tuffa utmaningar är det bästa vi vet.
Hör av dig  till oss!

Tel: 08 779 96 00

 

Maila oss

Vi ser fram emot att hjälpa dig med logistik & lager

Vi på Strömberg säkerställer att hela flödeskedjan är så smidig och effektiv som möjligt.

Genom effektivitet, enkelhet, ordning och reda så får vi din logistik att fungera optimalt.

Vi har ett stort kontaktnät, så skulle det vara något vi inte är bäst på, har vi lärt oss att säga att det finns andra som är bättre. Det viktiga är att du får den bästa logistiken.

Dock så vågar vi nog påstå att inom vårt arbetsfält så hittar du sannolikt inte någon annan lika komplett samarbetspartner där såväl kompetens, resurser som funktion finns under ett och samma tak. Är du i behov av logistisk hjälp – tveka inte att kontakta oss.

Hör av dig redan idag

Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag, där vi har vanan att styra upp både lager och logistik på ett effektivt sätt. Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Låt oss få veta vad ni tänker göra, eller vad ni skulle vilja förändra eller förbättra.

Ju tidigare vi kan vara med desto större möjlighet har vi att hjälpa dig att undvika fallgropar. Vi delar gärna med oss av vår kompetens så det blir rätt från början.