pusselbit

Jobba hos oss

Passar vi dig, passar du oss?

Vi bryr oss,
Vi vågar,
Vi ser inga problem,
Vi lever ordning och reda.

Detta är oerhört viktigt för oss – så det är av största vikt att du delar dessa värderingar med oss.

Maila oss

Är du en Strömbergare?

Intresserad?

Vi kanske just nu inte har någon konkret tjänst som vi rekryterar till. Men du är alltid välkommen att skicka in din intresseanmälan till oss om du känner att Strömberg är något som lockar dig. Antingen för fasta tjänster eller om du kanske endast vill att vi kontaktar dig vid tillfälliga arbetstoppar.
Maila din intresseanmälan

Ledig tjänst

Strömberg Distribution i Flemingsberg söker en Dokumentutvecklare

Med lika delar passion, intelligens och engagemang hjälper vi på Strömberg våra kunder med logistik- kommunikation och trycklösningar. Vi på Strömberg tar med glädje hand om hela flödet, allt från systemutveckling och lagerhållning till plock och pack, distribution och svarshantering.

All vår verksamhet kretsar kring att leda och säkra våra kunders behov av effektiva lösningar för logistik, lagerhantering och distribution. För att leva upp till löftet och leveransen har vi ca 120 engagerade medarbetare i vår koncern i norden, en väl utbyggd maskinpark, 30 000 pallplatser, utvecklade lagersystem och marknadsverktyg, samt egna serverhallar.

Vi bryr oss. Vi vågar. Vi ser inga problem och Vi lever ordning och reda.
Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas.

Strömberg Distribution i Flemingsberg söker en Dokumentutvecklare som vill vara med och driva utvecklingen av framtidens kommunikationslösningar för våra kunder.

Vårt Preprint-team arbetar med att förbereda digitalt material för grafisk kommunikation inför print, utskick eller vidare digital distribution. Som dokumentutvecklare i Preprint- gruppen arbetar du med en bred variation av arbetsuppgifter. Vi arbetar på uppdrag av kunder och har ofta flera uppdrag i gång samtidigt. Främst kommer ditt arbete innebära programmering av variabeldata kopplade till databaser (SQL, Access), men även andra datakällor som exempelvis. xml-, textfiler och Excel. Vi utvecklar och administrerar dokumentmallar som ligger som grund i våra system ut mot kunder. Utöver detta ingår även en hel del layout och originalarbete av dokument åt våra kunder.

Huvudsakligen kommer du att arbeta i Indesign och därmed också i XMPie, men även i de andra program i Adobe CC-sviten.

Vem är du?
En fördel är om du har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot Media eller IT, alternativt har du införskaffat dig likvärdiga kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du är tekniskt intresserad, och vi ser gärna att ditt intresse för området finns i en mycket god förståelse för den grafiska processen och i en logisk förståelse för flöden och datakällor. Du hanterar enklare programmering och script och har sinne för komplexa flöden och kopplingar.

Som person är du en kreativ problemlösare. Du är noggrann, strukturerad och stresstålig. Vi söker dig som uppskattar att arbeta i team men samtidigt kan driva ditt eget arbete. Du är intresserad av att vara med och utveckla nya lösningar som ger värde för oss på Strömberg och för kunden. Då vi arbetar i en variationsrik verksamhet med stundtals högt tempo är det oerhört viktigt att kan du hantera flera olika uppgifter parallellt utan att tappa fokus. Eftersom du kommer att ha kontakt med våra kunder och leverantörer är det ett krav att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Vi erbjuder:
Ett utvecklande och stimulerande arbete med stor variation i uppdraget.

Stora möjligheter till personlig utveckling.

Mycket trevliga kollegor och ett nära samarbete med alla kollegor inom hela företaget.

En trygg anställning med kollektivavtal.

Fina förmåner inom exempelvis friskvård och hälsa.

Vi bjuder på gemensam frukost varje morgon samt har en egen lunchrestaurang med en magnifik takterrass.

Anställningsvillkor:
Tjänsten är på heltid. Anställningsformen är tills vidare och provanställning tillämpas.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan till tjänsten:
Önskar du mer info är du välkommen att kontakta din nya kollega Rainer Mononen på telefon 076-547 96 17, alt vår VD Jenny Molin på telefon 073-536 01 16.

Du ansöker genom att skicka ditt CV med personligt brev till jenny.molin@strd.se

Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag!

Varmt välkommen till oss på Strömberg!

Företag
Strömberg Distribution i Flemingsberg AB
Jonvägen 2-4
141 49 Huddinge
www.strd.se

Om oss

Vilka är vi?

Med lika delar passion, intelligens och engagemang servar vi våra kunder med logistik- och kommunikationslösningar som ger maximal ekonomi och effekt. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas. Välkommen!

Läs mer om oss
Kontakt

Kontakta Strömberg

All vår verksamhet kretsar kring att leda och säkra våra kunders behov av effektiva lösningar för kommunikation, lagerhantering och distribution.

För att leva upp till löftet och leveransen har vi ca 140 engagerade medarbetare i Norden, moderna maskinparker, lager-, kvalitet- och marknadssystem, 30 000 pallplatser samt egna serverhallar.

Maila oss