Lagerhållning

Fysiskt lager

Vi har kapacitet att lagerhålla allt ditt gods.
Energieffektivt.
Miljövänligt.

Med 30 000 pallplatser har vi kapacitet att lagerhålla stora volymer av varor, trycksaker, marknadsmaterial och andra typer av varor. Vårt patenterade lagersystem gör att inventering, inplacering och distribution av materialet går snabbt och säkert.

Även miljön är viktig att hålla ordning på. Vårt huvudlager i Jordbro är byggt enligt GreenBuilding, vilket innebär att vi ska hålla en effektiv energianvändning enligt normer från EU.

Kontakta oss Begär offert

Kompletterande tjänster

Vill du ha en helhetslösning?

Vi vågar påstå att vi är rätt unika i att kunna erbjuda helheten:
– skall något tas fram, hur, av vem och när?
– vad ska sparas och hur skall det lagras?
– när och vart skall det, på vilket sätt?
– råd och tips på vägen.
Kryddat med passion och engagemang.

Kontakt

Andra tjänster

Digital lagring

Digitalt – om du vill slippa onödigt spill, värna om miljön och få bättre trycksaksekonomi, hur bra låter det?

Vårt digitala lager
Kontakt

Behöver du hjälp?

Få råd från en specialist

Logistik, kampanjer och lager är vår hemmaplan. Och tuffa utmaningar är det bästa vi vet. Prova oss!

Ring 08 779 96 00

Maila oss

VI HJÄLPER DIG MED LAGERHÅLLNING

Ditt lager kan vara dels fysiskt på pall likväl som digitalt på hårddisk, vi hjälper dig oavsett. Vi älskar det vi gör och vi vill att det ska synas. Vårt kontaktnät är stort, så det vi inte är bäst på låter vi andra sköta, samtidigt som vi sköter det vi är främst på – allt för att du ska få den bästa servicen och bli riktigt nöjd.
Inom vårt arbetsfält så vågar vi nog ändå påstå att du troligen inte hittar någon annan lika komplett samarbetspartner där såväl resurser, kompetens som funktion finns under ett och samma tak. Är du i behov av modern lagerhållning  – tveka inte att kontakta oss.

HÖR AV DIG REDAN IDAG

Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag, där vi har vanan att hantera modern lagerhållning etc. på ett effektivt sätt. Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Ju tidigare vi kan vara med desto större möjlighet har vi att hjälpa dig att undvika onödiga misstag. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper så att det blir rätt från början.