Ge rabatt genom Refundere rabatt

Refundere

 

Refundere hjälper dig med cashback. Med Refundere erbjuder du kunden att få pengar tillbaka vid köp av en vara. Det innebär att eventuell rabatter inte behöver hanteras av försäljningsstället. Resultatet blir som pengar tillbaka på köpet, cashback. Med Refundere sköts hela upplägget för din kampanj. Vidare så innebär det också att du inte behöver lämna en allmän rabatt, utan kan rikta den mot viss modell eller typ. Efteråt slipper du också den administrativa hanteringen.
Som ett resultat av Refundere kan du som tillverkare eller producent erbjuda cashback. Effekten blir att du utan direktförsäljning kan erbjuda köpare förmånliga inköp. En egen relation kan också byggas upp med de som har köpt dina produkter eller tjänster. Utan att gå via mellanhänder.

 

Ring oss Begär offert

Kompletterande tjänster

Helhetslösning webbeställning

Beställningar från dina kunder kan göras i en webbshop. Men det är inte bara en plats på nätet där du handlar varor. Det innebär en öppen plats dygnet runt för kampanjmaterial, trycksaker och annat säljstödsmaterial

Kontakt

Andra tjänster

Digital lagring

Digitalt lagrade trycksaker har många fördelar. Både för miljön som för ekonomin.

Vårt digitala lager
Kontakt

Behöver du hjälp?

Kontakta Strömberg

Lösningar för kommunikation och distribution är något vi kan prata om i timmar. Men du kanske vill börja med ett kortare möte?

Maila oss: kommunikation@strd.se

Ring oss