Kundtjänst

Kundtjänst - Vi hjälper dig

Hur vill du ha din kundservice?
Berätta, så skapar vi den tillsammans!

Fördelen med att outsourca din kundtjänst är många och du vet att den alltid är bemannad. Som ett resultat sparar du tid, och i förlängningen pengar. Antingen för löpande hantering eller för att lätta på trycket under intensiva kampanjperioder.

Vi tar emot telefonbeställningar, svarskuponger, mejl och fax. Hanterar returer, kundreskontra, fakturor och kortbetalningar. Och ser till att beställda varor levereras och betalas i tid.

Begär offert

Kompletterande tjänster

Returhantering

Returhantering är viktigt. Vi hanterar såväl adressreturer som reklamerade köp och beställningar. Allt registreras och stäms av mot era kunddatabaser och affärssystem. Vi kan även hjälpa dig med att tvätta adressregister och uppdatera felaktiga adresser så du slipper onödiga kostnader för feladresserade försändelser.

Kontakt

Vad tycker våra kunder

Vi tänker på miljön

Strömberg värnar om klimatet.

Vårt eget vindkraftverk förser oss med all den energi vi behöver för hela vår verksamhet. Faktum är att det blir en del över som vi kan leverera till andra miljömedvetna företag.

Egen vindkraft

Kontakta oss så berättar vi mer

Logistik, kampanjer och lager är vår hemmaplan.
Och tuffa utmaningar är det bästa vi vet.

Prova oss! 08 779 96 00

Maila oss

VI HJÄLPER TILL MED DIN KUNDTJÄNST 

Vi på Strömberg hjälper gärna dig med din kundtjänst, där vi tar emot telefonbeställningar, svarskuponger, mejl och fax. Vi hanterar även fakturor, returer, kundreskontra och kortbetalningar samt ser till att beställda varor levereras och betalas i tid. Genom att låta oss sköta kundtjänst, så spar du mycket tid och även med tiden pengar.

HÖR AV DIG REDAN IDAG

Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag, där vi har vanan att ta hand om din kundtjänst på ett effektivt sätt med konstant bemanning. Tveka inte att kontakta oss även om du endast är i ett tidigt skede av processen. Ju tidigare vi kan vara med desto större möjlighet har vi att hjälpa dig att undvika fallgropar. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper så det blir rätt från början.