Porto- & fraktoptimering

Porto- & fraktoptimering

 

Porto och fraktkostnader är oftast de största kostnaderna i en distributionsprocess. Genom att använda våra system, avtal och kunskap på området kan ni spara mycket pengar och även göra en insats för miljön. Vi hjälper er helt enkelt att ta fram de bästa porto och fraktalternativen. Allt för att det ska bli så bra som möjligt för er.

Begär offert

Kompletterande tjänster

Projektledning

För varje uppdrag får du din egen projektledare. En äkta Strömbergare, som håller i trådarna och ger råd om allt. Från hur du kan spara på porto och tryckkostnader till vilket emballage och transportsätt som är bäst och effektivast för just din kampanj. Sedan även med praktiska saker såsom matchning, dubbletteliminering och sortering av adressfiler.

Kontakt

Vi älskar våra kunder

Några kundkommentarer

Kompletterande tjänster

Webbshop

Beställningar av kan göras i en av våra egenutvecklade varianter av webbshop. Du kan anpassa själv efter vilken typ och funktionalitet ni behöver för era behov.

Läs mer om webbshop
Kontakt

Kontakta oss så berättar vi mer

Prata med oss om hur du gör bäst med portot

Porto och fraktkostnader är viktigt att ha koll på. Hur kan vi hjälpa dig?

Ring oss så börjar vi där 08 779 96 00

Maila oss

Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina frågor kring porto- och fraktkostnader

Vi älskar det vi gör och vi vill att det ska synas. Vi vet att porto och fraktkostnader tar en stor del av budgeten: Därför är det extraviktigt med en samarbetspartner som har rätt kunskap. Det viktiga är att du får bästa service och blir nöjd med ditt uppdrag.

Dock så vågar vi nog påstå att inom vårt arbetsfält så hittar du sannolikt inte någon annan lika komplett samarbetspartner. Där såväl kompetens, resurser som funktion finns under ett och samma tak.

Hör av dig redan idag

Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag. Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Låt oss få veta vad ni tänker göra, eller vad ni skulle vilja förändra eller förbättra.

Ju tidigare vi kan vara med desto större möjlighet har vi att hjälpa dig att undvika fallgropar. Vi delar gärna med oss av vår kompetens så det blir rätt från början.