Webbshop

Webbshop

Beställningar av era produkter som ligger på lager hos Strömberg görs enkelt dygnet runt i en webbshop som byggs upp efter era behov, både avseende design och funktioner. Men er webbshop behöver inte enbart vara en beställningsportal för era lagervaror.

Det är också en utmärkt plats att samla nedladdningsbart material för anställda och kunder, skapa kampanjutskick eller beställa print on demand-produkter. Oavsett om ert behov är internt, B2B eller B2C så har vi lösningar som anpassas efter era behov.

Har ni redan en webb-plattform men vill att Strömberg hanterar ert plock och pack via en 3PL-lösning? Via vårt API så kan vi enkelt ta emot era order direkt in i vårt system för order, lager och fakturering.

Vi älskar utmaningar på Strömberg så tveka inte att kontakta oss med era behov.

Maila oss Begär offert

Optimera kostnader

Porto- och fraktoptimering

Vi skickar cirka 100 miljoner postala försändelser och 500 tusen paket årligen. Vi har tack vare kunskap, teknik och samarbetspartners hittat det bästa sättet för dig och din distribution.

Porto- & fraktoptimering

Vi tänker på miljön

Strömberg värnar om klimatet.

Vårt eget vindkraftverk förser oss med all den energi vi behöver för hela vår verksamhet. Faktum är att det blir en del över som vi kan leverera till andra miljömedvetna företag.

Egen vindkraft
Kontakt

Vi berättar gärna mera

Prata med en logistikspecialist

Logistik, kampanjer och lager är vår hemmaplan.
Och tuffa utmaningar är det bästa vi vet. Prova oss!

Ring 08 – 779 96 00

Maila oss

VI HJÄLPER DIG MED EN WEBBSHOP

Vi har flera varianter på webbshopar, de vi har är egenutvecklade vilket innebär att vi själva styr över funktionalitet och utveckling. Vi älskar det vi gör och vi vill att det ska synas.

Inom vårt arbetsfält så vågar vi nog ändå påstå att du troligen inte hittar någon annan lika komplett samarbetspartner där såväl resurser, kompetens som funktion finns under ett och samma tak. Är du i behov av modern lagerhållning  – tveka inte att kontakta oss.

HÖR AV DIG REDAN IDAG

Hör av dig även om du inte har allting helt klart för . Vi delar gärna med oss av våra kunskaper så att det blir rätt från början. Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag, där vi har vanan att hantera modern lagerhållning etc. på ett effektivt sätt. Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Ju tidigare vi kan vara med desto större möjlighet har vi att hjälpa dig att undvika onödiga misstag.
Vi vill gärna veta vad ni tänker göra, eller vad ni skulle vilja justera eller förbättra.