Distribution

Kommunikation och distribution

Vi älskar kommunikation och distribution.
Vi älskar variabler.
Personligt, anpassat och automatiserat.
Vi älskar helt enkelt när det blir krångligt.

Den bästa kommunikationen är den som kommer vid rätt tillfälle, till rätt mottagare med rätt innehåll. Då blir den relevant. Och blir den relevant så blir det också värdefullt för mottagaren. Vare sig det gäller slutkunder eller dina återförsäljare.

Att lyckas med allt detta är i högsta grad möjligt. Det vill och kan vi hjälpa dig med. Med hjälp av våra system och maskiner sätter vi upp flöden för distributionen som gör verklighet av dina tankar och ambitioner kring er kommunikation.

Begär offert

Kompletterande tjänster

Projektledning

För varje uppdrag får du din egen projektledare. En äkta Strömbergare, som håller i trådarna och ger råd om allt från hur du kan spara på porto och tryck till vilket emballage och transportsätt som är bäst och effektivast för just din kampanj. Självklart får du även hjälp med praktiska saker som matchning, dubbletteliminering och sortering av adressfiler.

kontakt

Kunder nöjda med Strömberg

Hjälp med original

Produktionsbyrå

Vi har en egen preprint produktionsbyrå och hjälper dig med layout, koppling och framtagning och optimering av original.

Produktionsbyrå
Kontakta oss

Kontakta oss så berättar vi mer

Kommunikation & Distribution

Distribution, tidsplaner och lösningar för kommunikation är något vi kan prata om i timmar. Men du kanske vill börja med ett kortare möte?

Ring oss, 08 779 96 00

Skicka mail

Vi ser fram emot att hjälpa dig med er kommunikation & distribution

Vi älskar det vi gör och vi vill att det ska synas. Vi har ett stort kontaktnät, så om det är saker vi inte är bäst på, har vi lärt oss att säga att det finns andra som är bättre. Det viktiga är att du blir nöjd med ditt uppdrag och får bästa service.

Vi vågar dock påstå att inom vårt arbetsfält så hittar du troligen inte någon annan lika komplett samarbetspartner där såväl kompetens, resurser som funktion finns samlat under ett och samma tak. Är du i behov av kommunikation och distribution – tveka inte att kontakta oss

Hör av dig redan idag

Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag, där vi har vanan att styra upp både kommunikation och distribution på ett effektivt sätt. Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Låt oss få veta vad ni tänker göra, eller vad ni skulle vilja förändra eller förbättra.

Ju tidigare vi kan vara med desto större möjlighet har vi att hjälpa dig att undvika fallgropar. Vi delar gärna med oss av vår kompetens så det blir rätt från början