Om Strömberg

Om Strömberg

En äkta Strömbergare.
Receptet är egentligen ganska enkelt.

Med lika delar passion, intelligens och engagemang hjälper vi våra kunder med logistik- och lösningar samt tryck som ger maximal ekonomi och effekt. Vi tar med glädje hand om hela flödet. Från systemutveckling och lagerhållning till plock och pack, distribution och svarshantering.

För en äkta Strömbergare finns inga hinder, bara nya spännande utmaningar.

Allt för kunden

All vår verksamhet kretsar kring att leda och säkra våra kunders behov av effektiva lösningar för logistik, lagerhantering och distribution. För att leva upp till löftet och leveransen har vi ca 110 engagerade medarbetare, en väl utbyggd maskinpark, utvecklade lagersystem och marknadsverktyg, 30 000 pallplatser samt egna serverhallar. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas.

Begär offert

Vår verksamhet

Allmänna villkor vid köp av tjänst

Dessa allmänna villkor gäller vid offert/anbud mellan Kunden och Strömberg Distribution. Genom detta avtal ger Kunden i uppdrag åt Leverantören att utföra Tjänsten i angiven omfattning och på angivna villkor.

Stromberg-allmanna-villkor-1

Våra kunder är nöjda med att jobba med oss

Om oss

Vilka är vi?

Med lika delar passion, intelligens och engagemang servar vi våra kunder med logistik- och kommunikationslösningar som ger maximal ekonomi och effekt. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas. Välkommen!

Kontakt

Testa oss!

Kontakta Strömberg

All vår verksamhet kretsar kring att leda och säkra våra kunders behov av effektiva lösningar för kommunikation, lagerhantering och distribution.

För att leva upp till löftet och leveransen har vi ca 110 engagerade medarbetare i Norden, moderna maskinparker, lager-, kvalitet- och marknadssystem, 30 000 pallplatser samt egna serverhallar.

Ring 08 779 96 00

Maila oss

VI HJÄLPER DIG MED LOGISTIK, LAGER, TRYCK & DISTRIBUTION

Vi på Strömberg erbjuder effektiva och hållbara lösningar för produktion, lagerhållning och distribution av produkter, informations- och kampanjmaterial. Vi vill att det ska synas att vi älskar det vi gör. Vi har ett stort kontaktnät, så om det är saker vi inte är bäst på, har vi lärt oss att säga att det finns andra som är bättre. Det viktiga är att du får det absolut bästa och känner dig riktigt nöjd med ditt uppdrag.

Dock så vågar vi nog påstå att inom vårt arbetsfält så hittar du sannolikt inte någon annan lika komplett samarbetspartner där såväl kompetens, resurser som funktion finns samlat under ett och samma tak. Är du i behov av tryck, kommunikation, logistik och distribution  – tveka inte att kontakta oss.

Hör av dig redan idag

Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag. Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Låt oss få veta vad ni tänker göra, eller vad ni skulle vilja förändra eller förbättra.

Ju tidigare vi kan vara med desto större möjlighet har vi att hjälpa dig att undvika fallgropar. Vi delar gärna med oss av vår kompetens så det blir rätt från början.