Kivra

Kivra

Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter.

Över 3 miljoner personer i Sverige använder Kivra för att få sin post digitalt från snart 15.000 anslutna företag & myndigheter. Det är gratis, säkert och dessutom bra för miljön!

Strömberg samarbetar med KIVRA för att kunna erbjuda denna tjänst. Kontakta oss så kan vi ge information om förutsättningarna för att komma igång.

Här kan du läsa mer om KIVRA
www.kivra.se

Begär offert

Hjälp med original

Produktionsbyrå

Vi har en egen preprint produktionsbyrå och hjälper dig med layout, koppling och framtagning och optimering av original.

Produktionsbyrå
Kontakt

Kontakta oss så berättar vi mer

Distribution, tidsplaner och lösningar för kommunikation är något vi kan prata om i timmar. Men du kanske vill börja med ett kortare möte?

Hör av dig, 08 779 96 00

Maila oss

VI SER FRAM EMOT ATT HJÄLPA DIG MED ERA BETALLÖSNINGAR

Vi hjälper dig att göra det lättare för era kunder, Kivra är en sådan sak och Svish. Vi vågar dock påstå att inom vårt arbetsfält så hittar du troligen inte någon annan lika komplett samarbetspartner där såväl kompetens, resurser som funktion finns samlat under ett och samma tak. Är du i behov av kommunikation och distribution – tveka inte att kontakta oss.

Vi älskar det vi gör och vi vill att det ska synas. Vi har ett stort kontaktnät, så om det är saker vi inte är bäst på, har vi lärt oss att säga att det finns andra som är bättre. Det viktiga är att du blir nöjd med ditt uppdrag och får bästa service.

HÖR AV DIG  IDAG

Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag, där vi har vanan att styra upp både kommunikation och distribution på ett effektivt sätt. Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Låt oss få veta vad ni tänker göra, eller vad ni skulle vilja förändra eller förbättra.

Vi delar gärna med oss av vår kompetens så det blir rätt från början. Ju tidigare vi kan vara med desto större möjlighet har vi att hjälpa dig att undvika fallgropar.