Kampanjpackning

Kampanjpackning

Med kampanjpackning så systematiserar, sorterar och fördelar vi materialet så att rätt butik får rätt saker, i rätt antal och på rätt dag. Om du vill få ut en rikstäckande butikskampanj eller lokalanpassade DR-utskick så ordnar vi det.

Vi har även färdiga system, där era butiker och kontor loggar in och gör sina egna beställningar av säljbrev, butiksskyltar, produktbroschyrer, hyllvippor m.m. På så sätt får ni mindre spill och slipper ligga ute med gammalt material.

Har du ett återförsäljarnät som behöver olika trycksaker och kampanjmaterial, kanske till och med på olika språk? Vi hjälper dig att inventera och systematisera så att rätt material hamnar hos rätt återförsäljare, i rätt upplaga och på utlovat datum.

Begär offert

Kompletterande tjänster

Refundere

Istället för att lämna en generell rabatt vid köp av en vara eller tjänst med massor av administrativ hantering i efterhand så sköter via hela upplägget med återbetalning av rabatt

Läs mer om Cash Back

Manuell hantering

Vill man skicka brandsläckare till 500 bensinstationer, spelkonsoler till 2000 återförsäljare eller förbandslådor till 375 apotek så hjälper inga maskiner i världen. Då rycker istället vår manuella avdelning in och sorterar, plockar, packar och skickar. Oavsett hur stora eller små upplagor och format du behöver hjälp med så hjälper vi dig med din kampanjpackning.

Även om vi har moderna maskiner till många av de moment och uppdrag som vi levererar för olika kampanjer så är det ett obestridligt faktum att ibland så fungerar det inte en maskin utan det behövs annan kompetens.

http://Manuell%20hantering

Svarshantering – vi tar hand om din respons

Vi registrerar svar och beställningar, lägger upp statistik, skickar ut varor och fakturerar. Allt efter dina önskemål. Bland våra hjälpverktyg för svarshantering och uppföljning finns responsmodulen, där dina kunder kan svara på enkäter och inbjudningar på nätet, samt kampanjportalen, som presenterar statistik och status på alla dina kampanjer i realtid.

Några kundkommentarer

Hjälp med original

Produktionsbyrå

Vi har en egen preprint produktionsbyrå som hjälper dig med layout, kopplingar och optimering av original.

Produktionsbyrå
Kontakt

Kontakta oss så berättar vi mer

Prata med någon av våra kampanjexperter

Kampanjer och distribution är något vi kan prata om i timmar. Men du kanske vill börja med ett kortare möte?

Hör av dig på 08 779 96 00 eller skicka ett mail

Maila oss

VI HJÄLPER DIG MED KAMPANJPACKNING

Vi på Strömberg erbjuder effektiva lösningar för att hjälpa dig med kampanjpackning oavsett om du önskar lokalanpassade DR-utskick eller en rikstäckande kampanj.

Vi ser till så att rätt material når rätt återförsäljare, i rätt upplaga och på planerat datum.

Skulle det vara något vi inte är bäst på, så har vi ett stort kontaktnät som kan hjälpa oss – det viktiga är att du får det bästa resultatet och den service du önskar. Är du i behov av kampanjpacknings-logistik – tveka inte att kontakta oss.

HÖR AV DIG REDAN IDAG

Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag, där vi har vanan att ta hand om logistiken för kampanjpackningen. Det spelar ingen roll om inte alla detaljer eller tidsramar är klara – vi vill gärna veta vad ni vill göra för att ha större möjlighet att vara behjälplig så att du undviker fallgropar. Vi delar gärna med oss av vår kompetens så det blir rätt från början.