Vi finns i hela Norden

Vi finns i hela Norden

Gränslösa.

Många framgångsrika företag har startats upp i garage. Strömberg valde en källarlokal. Året var 1982. Idag är vi en av Sveriges ledande koncerner inom området för kommunikation, logistik och distribution med enheter i hela Norden.

Vår strategi är att jobba nära våra kunder, med hög servicegrad och trygga leveranser. Målet är att växa i takt med marknadens utveckling och kundernas behov.

Begär offert

Kontaktuppgifter

Strömberg

Strömberg finns etablerade i flera länder i Norden. Om du vill nå någon av dem direkt eller behöver andra företagsuppgifter så hittar du det här.

Kontakt

Några av våra nöjda kunder

Om oss

Vilka är vi?

Med lika delar passion, intelligens och engagemang servar vi våra kunder med logistik- och kommunikationslösningar som ger maximal ekonomi och effekt. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas. Välkommen!

Läs mer om oss
Kontakt

Kontakta Strömberg Distribution AB

Testa oss!

All vår verksamhet kretsar kring att leda och säkra våra kunders behov av effektiva lösningar för kommunikation, lagerhantering och distribution.

För att leva upp till löftet och leveransen har vi ca 110 engagerade medarbetare i Norden, moderna maskinparker, lager-, kvalitet- och marknadssystem, 30 000 pallplatser samt egna serverhallar.

Maila oss