Market automation

Market automation

Market automation, händelsestyrd kommunikation kan vara en fristående kampanj eller ingå som en av många aktiviteter i ett kundvårds-program. Det är en del av vad som ibland omnämns. Utskicken ligger redo och sätts igång av en händelse, till exempel att en kund flyttar, byter bil, säger upp ett abonnemang, uppnår en ny bonusnivå eller handlar för ett visst belopp. Du bestämmer vilka händelser som ska ingå i processen. Vi ser till att rätt person får rätt budskap i rätt tid.

Begär offert

Market automation

Processstyrd kommunikation

Vi erbjuder unika program och moduler för att skapa processer för flera olika behov. Med programmen kan ni skapa regelverk och effektivisera er kommunikation, produktion, distribution och databashantering.

Kontakt

Händelsestyrd kommunikation

Händelsestyrd kommunikation kan vara en fristående kampanj eller ingå som en av många aktiviteter i ett kundvårds-program. Det är en del av vad man ibland omnämner som marketing automation. Utskicken ligger redo och sätts igång av en händelse, till exempel att en kund flyttar, byter bil, säger upp ett abonnemang, uppnår en ny bonusnivå eller handlar för ett visst belopp.

Du bestämmer vilka händelser som ska ingå i processen. Vi ser till att rätt person får rätt budskap och i rätt tid.

Kalenderstyrd kommunikation

Kalenderstyrt. Din kommunikation sätts igång på givna datum eller klockslag. Exempelvis när en kund fyller år, när det är dags att byta däck på bilen, dagen före löning eller veckan före mors dag, alla hjärtans dag, julafton och andra relevanta och kommersiella tillfällen.

Du bestämmer vilka tider och tillfällen som ska ingå i processen. Vi ser till att rätt person får rätt budskap och i rätt tid.

http://Händelsestyrd%20kommunikation
http://Processer%20kommunikation

Processer för kommunikation

Vi erbjuder unika program och moduler för att skapa processer för flera olika behov. Med programmen kan du enkelt skapa regelverk och effektivisera din kommunikation, produktion, distribution och databashantering.

  • Kundvårdsprogram
  • Prenumerationsprogram
  • Aktieägarprogram
    Vi ställer löpande frågan till nya aktieägare om de vill ha rapporter i pappersformat. Svaren lagrar vi och använder vid era kommande utskick. Detta innebär att produktion sker av exakt upplaga och att ni enbart skickar till dem som vill ha. Det visar också på att ni lyssnar till era aktieägare hur de vill ha rapporter. Det innebär bättre ekonomi för er, bättre för miljön samt mer nöjda aktieägare.

Produktionsbyrå

Hjälp med original

Vi har en egen preprint produktionsbyrå och hjälper dig med layout, koppling och framtagning och optimering av original.

Produktionsbyrå
Kontakta oss

Prata med specialist på kommunikationslösningar

IT-system och processer för kommunikation är något vi kan prata länge om. Vad säger du om ett kortare möte först?

Hör av dig 08 779 96 00

Maila