Strömberg Moderbolag

Flemingsberg

Strömberg i Flemingsberg och Jordbro.
VD: Jenny Dahlström

I södra Stockholm ligger våra största Strömberganläggningar, där är vi cirka 90 personer som arbetar med allt från kampanjpackningar, lager, print, tryck till IT-utveckling. Här sitter även koncernfunktioner med ex. vis ekonomi, inköp och administration.

I Jordbro ligger Strömbergs huvudlager i en modern anläggning anpassad för att hantera global distribution. Byggnaden är byggd enligt normerna för Green Building, ett led i vårt miljöarbete.

Vårt lager är en modern och effektiv anläggning för hantering av total 20 000 pallplatser samt för material som är i rörelse och inte trivs med att ligga still.

Stallaget är ombyggnadsbart och optimeras löpande så att vi på bästa sätt kan förvara och hantera allt från trycksaker, produkter till promotionsmaterial och butiksinredningar.

Maila oss Se andra kontor

intresserad?

Strömberg

Du är alltid välkommen att skicka in din intresseanmälan till oss om du känner att Strömberg är något som lockar dig och skulle vilja arbeta i något av våra bolag inom koncernen. Antingen för fasta tjänster eller om du kanske endast vill att vi kontaktar dig vid tillfälliga arbetstoppar.

Jobba hos oss

Försäljningschef
Rasmus Sunnerhed, Tel: 073 503 72 10

Rasmus har en lång erfarenhet av försäljning inom logistiken och kommer närmast från DHL Freight där han arbetade som Key Account Manager. En stor drivkraft är att hitta effektiva och hållbara lösningar för kunders logistik, tryck- och kommunikationsflöden. Det ska vara enkelt att göra affärer med Strömberg.

maila Rasmus
http://Rasmus%20Sunnerhed
http://Sebastian%20Vakili%20Molin

Säljare
Sebastian Vakili Molin, Tel: 076 525 82 34

Sebastian började arbeta på Strömberg 2016 på lagret som plockare och packare. Därefter jobbat sig upp i organisationen genom ett flertal olika roller så som produktionsledare och projektledare och är nu på sin nuvarande position som säljare. Med den breda kunskapen Sebastian tagit med sig genom de olika rollerna på Strömberg så ser han alltid till att ge den absolut bästa lösningen till kunderna. Sebastian älskar kundkontakt och att få hjälpa kunderna utveckla sina logistik och kommunikationsflöden.

maila Sebastian

Strömberg investerar i miljön

Vindkraft ger oss vår energi

När du anlitar Strömberg innebär det också att du bidrar till en mer hållbar utveckling – även när det kommer till miljön.

mer om vår vindkraft

Kontaktuppgifter

Prata med oss

Med lika delar passion, intelligens och engagemang servar vi våra kunder med logistik- och kommunikationslösningar som ger maximal ekonomi och effekt. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas. Välkommen till oss på Strömberg i Flemingsberg!

Jenny Dahlström
VD
Strömberg Distribution i Flemingsberg AB
Tel: 08 640 66 28

maila Jenny
Jenny Dahlström