Strömberg Moderbolag

Flemingsberg

Strömberg i Flemingsberg och Jordbro.
VD: Jenny Molin

I södra Stockholm ligger våra största Strömberganläggningar, där är vi cirka 90 personer som arbetar med allt från kampanjpackningar, lager, print, tryck till IT-utveckling. Här sitter även koncernfunktioner med ex. vis ekonomi, inköp och administration.

I Jordbro ligger Strömbergs huvudlager i en modern anläggning anpassad för att hantera global distribution. Byggnaden är byggd enligt normerna för Green Building, ett led i vårt miljöarbete.

Vårt lager är en modern och effektiv anläggning för hantering av total 20 000 pallplatser samt för material som är i rörelse och inte trivs med att ligga still.

Stallaget är ombyggnadsbart och optimeras löpande så att vi på bästa sätt kan förvara och hantera allt från trycksaker, produkter till promotionsmaterial och butiksinredningar.

Maila oss Se andra kontor

intresserad?

Strömberg

Du är alltid välkommen att skicka in din intresseanmälan till oss om du känner att Strömberg är något som lockar dig och skulle vilja arbeta i något av våra bolag inom koncernen. Antingen för fasta tjänster eller om du kanske endast vill att vi kontaktar dig vid tillfälliga arbetstoppar.

Jobba hos oss

Strömberg investerar i miljön

Vindkraft ger oss vår energi

När du anlitar Strömberg innebär det också att du bidrar till en mer hållbar utveckling – även när det kommer till miljön.

mer om vår vindkraft

Kontaktuppgifter

Prata med oss

Med lika delar passion, intelligens och engagemang servar vi våra kunder med logistik- och kommunikationslösningar som ger maximal ekonomi och effekt. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas. Välkommen till oss på Strömberg i Flemingsberg!

Jenny Molin
VD
Strömberg Distribution i Flemingsberg AB
Tel: 08 640 66 28

maila Jenny
Jenny Molin