Strömberg Moderbolag

Flemingsberg

Strömberg i Flemingsberg och Jordbro.
VD: Jenny Dahlström

I södra Stockholm ligger våra största Strömberganläggningar, där är vi cirka 90 personer som arbetar med allt från kampanjpackningar, lager, print, tryck till IT-utveckling. Här sitter även koncernfunktioner med ex. vis ekonomi, inköp och administration.

I Jordbro ligger Strömbergs huvudlager i en modern anläggning anpassad för att hantera global distribution. Byggnaden är byggd enligt normerna för Green Building, ett led i vårt miljöarbete.

Vårt lager är en modern och effektiv anläggning för hantering av total 20 000 pallplatser samt för material som är i rörelse och inte trivs med att ligga still.

Stallaget är ombyggnadsbart och optimeras löpande så att vi på bästa sätt kan förvara och hantera allt från trycksaker, produkter till promotionsmaterial och butiksinredningar.

Maila oss Se andra kontor

intresserad?

Strömberg

Du är alltid välkommen att skicka in din intresseanmälan till oss om du känner att Strömberg är något som lockar dig och skulle vilja arbeta i något av våra bolag inom koncernen. Antingen för fasta tjänster eller om du kanske endast vill att vi kontaktar dig vid tillfälliga arbetstoppar.

Jobba hos oss

Försäljningschef
Marcus Wassborn, Tel: 076 527 95 18

Marcus började på Strömberg 2009 som säljare/projektledare för att sen ta över rollen som verksamhetschef för Strömbergs anläggning i Trosa. 2014 fusionerades Trosaverksamheten in i Strömberg Distribution i Flemingsberg där han fortsatt sin bana med uppdrag i olika positioner. Marcus har ett brinnande hjärta och passion för effektiva lösningar både internt men framförallt för kunder, nya som befintliga. Med utryck som ”kör bara kör” och med mottot, -Aldrig ge upp, aldrig! Så finns det alltid en kreativ lösning på lager

maila Marcus
http://Marcus%20Wassborn
http://Sabina%20Lavin

Säljare
Sabina Lavin,  Tel: 08 449 89 63
Sabina började arbeta på Strömberg 2016 som produktionsledare och har jobbat i alla våra tre affärsområden. Hennes främsta styrka är att hon är väldigt mån om kundrelationer och vill alltid att kunden ska känna sig trygg i affären! Personlig tillit och förtroende är något som Sabina värdesätter högt. Vi på Strömberg lyssnar och utgår från våra kunders behov och de utmaningar de står inför och det är något som Sabina arbetar efter dagligen. Mycket goda kunskaper om Strömberg från bland annat sin produktionsledning i allt ifrån orderhantering, projekt och kampanjplanering, fraktbokningar till att hantera kunder dagligen ligger som grund i hennes arbete som säljare där hon ser en möjlighet i varje kundkontakt!

maila Sabina

Säljare
Janne Bäckman, Tel: 073 689 27 37

Janne som jobbat hos i många år är en av våra mest erfarna Strömbergare, sedan starten 1996 finns endast ett par avstickare i CV:et hos andra uppdragsgivare inom försäljning och branschen. Han har verkligen djup kunskap om det mesta kring vad Strömberg gör, inom alla områden, men fokuserar nu på kommunikation och tryck. Erfarenheten använder han mer än gärna till att hitta på smarta lösningar, helst automatiserade, för både befintliga och nya kunder, det märks att han levt efter devisen ”ingenting är omöjligt” under alla dessa år

maila Janne
http://Janne%20Bäckman

Strömberg investerar i miljön

Vindkraft ger oss vår energi

När du anlitar Strömberg innebär det också att du bidrar till en mer hållbar utveckling – även när det kommer till miljön.

mer om vår vindkraft

Kontaktuppgifter

Prata med oss

Med lika delar passion, intelligens och engagemang servar vi våra kunder med logistik- och kommunikationslösningar som ger maximal ekonomi och effekt. Vi älskar det vi gör. Och vi gör allt för att det ska märkas. Välkommen till oss på Strömberg i Flemingsberg!

Jenny Dahlström
VD
Strömberg Distribution i Flemingsberg AB
Tel: 08 640 66 28

maila Jenny
Jenny Dahlström