Digital lager

Digitalt lager

Inget onödigt spill.
Miljövänligt.
Bättre trycksaksekonomi.

Digitalt – om du vill slippa onödigt spill, värna om miljön och få bättre trycksaksekonomi, kan det bli bättre? Du lagrar dina original digitalt hos oss och vi producerar materialet när ditt behov uppstår, uppdaterade och aktuella.

Våra serverhallar håller absolut högsta standard och säkerhet. Du bestämmer vem som har tillgång till materialet.

Vill du t.ex. att säljare och butikschefer ska kunna logga in, beställa och lokalanpassa kampanjmaterial vid behov? Inga problem, vi har färdiga system för det också.

Begär offert

Aktieägartjänst

Producera enbart det som behövs

Vi ställer löpande frågan till nya aktieägare om de vill ha rapporter i pappersformat. Svaren lagrar vi och använder vid kommande utskick. Detta innebär att produktion sker av exakt upplaga och att ni enbart skickar till dem som vill ha. Det visar också på att ni lyssnar till era aktieägare hur de vill ha rapporter. Det innebär bättre ekonomi för er, bättre för miljön samt mer nöjda aktieägare.

Aktieägartjänst

Andra tjänster

Fysiskt lager

Vi har kapacitet att lagerhålla stora volymer av varor, trycksaker, marknadsmaterial och andra typer av varor.

Vårt fysiska lager
Kontakta oss

Behöver du hjälp?

Kom i kontakt med oss

Logistik, kampanjer och lager är vår hemmaplan. Och tuffa utmaningar är det bästa vi vet. Prova oss.

Ring oss på 08 779 96 00

Maila oss

VI HJÄLPER DIG MED LAGERHÅLLNING

Ditt lager kan vara dels digitalt på hårddisk med original för print on demand som fysiskt på pall likväl, vi kan både. Vi älskar det vi gör och vi vill att det ska synas.

Inom vårt arbetsfält så vågar vi nog ändå påstå att du troligen inte hittar någon annan lika komplett samarbetspartner där såväl resurser, kompetens som funktion finns under ett och samma tak. Är du i behov av modern lagerhållning  – tveka inte att kontakta oss.

HÖR AV DIG REDAN IDAG

Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper så att det blir rätt från början. Vi är gärna med i ett tidigt skede i ett projekt eller uppdrag, där vi har vanan att hantera modern lagerhållning etc. på ett effektivt sätt. Hör av dig även om du inte har alla detaljer eller tidsramar. Ju tidigare vi kan vara med desto större möjlighet har vi att hjälpa dig att undvika onödiga misstag.
Vi vill gärna veta vad ni tänker göra, eller vad ni skulle vilja justera eller förbättra.