kunder

Marknadsverktyg och databaser

IT-verktyg som är trubbiga kan bromsa kampanjflödet för många företag. Kommunikationen får anpassas efter systemen, istället för tvärtom.

Vi har en egen IT-avdelning, som anpassar och bygger unika system för kampanjhantering, webbshopar, order, lager och fakturering. Kund- och butiksdatabaser. CRM- och MRM-program. Plus en hel del annat. Vi ser till att du har vad som krävs för din verksamhet och verklighet.

Begär offert

Kompletterande tjänster

Projektledning

För varje uppdrag får du din egen projektledare. En äkta Strömbergare, som håller i trådarna och ger råd om allt från hur du kan spara porto och tryckkostnader till vilket emballage och transportsätt som är bäst och effektivast för just din kampanj. Självklart får du även hjälp med praktiska saker såsom matchning, dubbletteliminering och sortering av adressfiler.

Kontakt

Vi älskar våra kunder

Några röster från våra kunder

Våra referenser

Hjälp med original

Produktionsbyrå

Vi har en egen preprint produktionsbyrå och hjälper dig med layout, koppling och framtagning och optimering av original.

Produktionsbyrå
Kontakt

Kontakta oss så berättar vi mer

Prata med en kommunikationsexpert

IT-system och lösningar för kommunikation är något vi kan prata om i timmar. Men du kanske vill börja med ett kortare möte?

Ring på 08 779 96 00

Maila oss