Strömberg julkalender

Snart är det jul igen…

I december är det dags igen för Strömbergs Julkalender. Klura ut vad den hemliga julklappen är samtidigt som det ger ett bidrag till Världens Barn. Med dagens kod tillsammans med ditt användarnamn, loggar du in på godjul.strd.se och gissar på en hemlig julklapp. En klurig ledtråd ger dig vägledning. Bakom varje lucka i kalendern hittar du dagens kod. Alla som svarar rätt deltar i utlottningen av dagens julklapp. En ledtråd är att det handlar om julen och kanske speciellt allt det goda runt den. Du kan gissa varje dag fram till och med julafton, men bara en gång per dag.

En tia om dagen till Världens Barn
För varje dag du loggar in och gissar skänker Strömberg 10 kronor till Världens Barn. Gör du det alla dagar blir det alltså 240 kronor. Så även om just du inte vinner dagens julklapp så blir din gissning en garanterad vinst för någon annan. Besök oss på godjul.strd.se. Varje dag. Ändå fram till julafton.
Vi ses den 1:a december!

Öppna julkalendern (PDF) Frågor & Svar

Världens Barn

Vi har valt att aktivt stödja Radiohjälpens insamling med kampanjen Världens Barn. Det innebär i praktiken ett samarbete med ett femtontal humanitära organisationer om varaktiga internationella humanitära insatser i projekt med starkt barnfokus. Strömberg har under ett antal år i samband vår julhälsning till alla våra kunder skänkt pengar till denna insamling.

Mer om Världens Barn

Krångligt?

Prata med en specialist på frågor om julen.

Är det något du fastnat på i Strömbergs julkalender? Glömt användarnamnet, behöver lite hjälp på traven kring dagens fråga eller något annat som vi kan hjälpa dig med i dessa dagar. Hör av dig

Ring oss: 08 779 96 00

Maila julhjälpen